•     


Συναυλία

DUO Q10 & friends

«Αυτοσχεδιασμοί, ρυθμοί & Μουσικές του Κόσμου»

Κυριακή 22/06 ,  ώρα 21.30


Ο πυρήνας του Q10(= συνένζυμο για τον καλό μεταβολισμό στο ανθρώπινο σώμα, χρησιμοποιείται εδώ σαν μια μεταφορά για τα μουσικά υλικά), είναι μια αυθόρμητη βιωματική συνάντηση 2 μουσικών ετερόκλητης μουσικής κουλτούρας : 

Ο Δημήτρης Ταλαρούγκας (keys, perc, soundfiles) σπούδασε Σύνθεση κ θεωρητικά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Βερολίνου(HdK) με τους F.Goldmann, Μ. Bertoncini, W. Zimmerman και G. Neuwirth. 
O Στράτος Διαμαντής (akkordeon, perc. vox) σπούδασε με τον Francesco Palazzo στο Bari Ιταλίας, συμμετέχοντας ταυτόχρονα για μακρύ χρονικό διάστημα σε φεστιβάλς διάσημων groups μεσογειακής μουσικής. 

Η φράση “& friends” δηλώνει την διάθεση του DUO για συνεργασίες ή αυτοσχεδιαστικές συναντήσεις με άλλους ερμηνευτές, ανάλογα με τον εκάστοτε τόπο και το πεδίο δυνατοτήτων.

Όσον αφορά την έμπνευση και το μουσικό υλικό, όλα είναι εφικτά : graphic-improvisation, ποίηματα, avant-guard, θόρυβος, μάγματα, αρχαία ελλάδα, arabic, flamenco, latin, hindi, μέχρι domenico scarlatti!...αρκεί να υπάρχει ένας προσωπικός τρόπος προσέγγισης και ερμηνείας, αν δεν πρόκειται για σύνθεση του ενός. 
Είναι ένας καλός τρόπος προσωπικής έκθεσης, σε styles που δεν κατέχεις πάντα, προκειμένου να δομήσεις θρύμματα ή λάθη που προκαλούν συγκίνηση. Είναι κάτι σαν τον ήλιο ή τη θάλασσα μέσα σε έναν κατακερματισμένο κόσμο.


Συντελεστές -ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΛΑΡΟΥΓΚΑΣ : keyboard, soundfiles, percussion.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ : accordion, percussion.  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΗΣ : voice.


Πληροφορίες:

Κυριακή 22/06 ,  ώρα 21.30

Είσοδος 10?

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3210179

Νοέμβριος 2017