•    


ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

FlyAthens

Το Αθηναϊκό παράρτημα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ArchitectureforHumanity (AFHAthens), κάνει την παρθενική του εμφάνιση οργανώνοντας ένα κάλεσμα σε παρεμφερείς ομάδες και πρωτοβουλίες πολιτών, αλλά και σε όλους τους κατοίκους της Αθήνας, με σκοπό τη μετεξέλιξη ενός παραδοσιακού εθίμου.

Το FlyAthens είναι μία δράση διάρκειας 2 ημερών, όπου όλοι θα έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε, να δημιουργήσουμε ή και να μεταποιήσουμε τον παραδοσιακό χαρταετό, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά και κυρίως τη φαντασία μας. Το projectθα κορυφωθεί την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, όπου θα δώσουμε όλοι μαζί ραντεβού για να πετάξουμε παρέα τον δικό μας «εναλλακτικό» χαρταετό!

Κυριακή, 6 Μαρτίου, μαζευόμαστε όλοι στο υπέροχο κτίριο του χώρου Τέχνης & Δράσης Βρυσάκι στην Πλάκα για ένα δημιουργικό εργαστήρι χαρταετού, ύπό τις οδηγίες των αρχιτεκτόνων του AFHAthens. Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι – μικροί και μεγάλοι! Η μόνη προϋπόθεση συμμετοχής είναι το κέφι κι η μόνη καταβολή, η φαντασία!

Την Καθαρά Δευτέρα, δίνουμε ραντεβού στο άλσος Βεϊκου, παρέα με τους χαρταετούς μας, κι αμολάμε καλούμπα!

Δημιουργικό Εργαστήρι Χαρταετού – Κυριακή, 6.3.2011

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης, Βρυσακίου 17, Πλάκα

Ώρα: 12:00 – 18:00

Το εργαστήρι θα λειτουργήσει σε 3 ομάδες διάρκειας 2 ωρών –

Ομάδα 1: 12.00-14.00

Ομάδα 2: 14.00-16.00

Ομάδα 3: 16.00-18.00

Άλσος Βεϊκου – Καθαρά Δευτέρα, 7.3.2011

Ώρα: 10:00 – 16:00

Για συμμετοχές, παρακαλείσθε να στείλετε emailμε τα στοιχεία σας, την ομάδα στην οποία επιθυμείτε να συμμετέχετε και τα άτομα που θα συμμετάσχουν στο afhathens@gmail.com.